نان سنتی مسطحی است که با آرد ستاره، آرد معمولی (سبوس گرفته ) و یا مخلوطی از این دو، آب، نمک،مخمر صنعتی و یا خمیرترش طی فرآیندهاي تخمیر تهیه شده و پس از شکل دهی به صورت خاص خود برروي سطح داغ پخته می شود.

شکل ظاهري: نان بربري در حال حاضر به شکل بیضی به طول 70 الی 80 سانتی متر و عرض 20 الی 30 سانتی متر و به ضخامت 3 الی 3/5 سانتی متر به صورت سنتی و ماشینی پخت می شود.

مواد لازم برای پخت نان بربری: آرد، آب، نمک، خمیر ترش، رومال . آرد به کار رفته براي این نوع نان آرد ستاره می باشد.

روش پخت نان بربری : ابتدا آرد و نمک و آب و خمیر ترش را مخلوط کرده و آن را به هم می زنند و می گذارند یک و نیم ساعت بماند(زمان استراحت بستگی به نوع آرد دارد ) براي پخت ا ین نوع نان ابتدا بایستی چانه هایی به وزن 500 الی 7000 گرم تهیه کرده و پس از باز کردن و پهن کردن آنها به شکل بیضی در آورده روي آن را رومال می مالند و با ناخن خطوط عمیق در سراسر طول نان ایجاد می نماید و با دست یا پارو در تنور قرارمی دهند . وزن نان بدست آمده حدود 400 الی 600 گرم می با شد . مدت پخت براي نان در حدود 10 الی 15 دقیقه می باشد . ابتدا نان ها را در قسمت پهلوي چپ تنور قرار می دهند و سپس به جلو می کشند تا نان به طور کامل پخته می شود.

نماد اعتماد ملی

Smartsupp Live Chat

 

 

 

 

تست پرداخت برای enamad

تست نماد
خرید محصول

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Red Oranges Green Purple Pink

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction