.

No result.

 

معرفی شغل کارشناس تأسیسات

تاسیساتی - مسیر ایرانی
اگر به کارهای فنی علاقه دارید، این شغل می تواند برای شما مناسب باشد.
 
در حوزه ساختمان سازی، بخش تاسیسات از بخش های کلیدی و اساسی می باشد. آسایش و رفاه خانواده در یک ساختمان به عملکرد صحیح سیستم های تاسیساتی برمی گردد. این سیستم ها شامل انواع تاسیسات بهداشتی، حرارتی و برودتی خانه می شود.
 
متخصص تاسیسات وظیفه طراحی، پیاده سازی، نصب و تعمیر تاسیسات بهداشتی، حرارتی، برودتی، فاضلاب، تهویه مطبوع و گازرسانی ساختمان های مختلف را برعهده دارد.
 
برای یادگیری این کار می توانید دوره های فنی لازم را گذرانده و نزد یک استادکار به کارآموزی بپردازید. متخصص تاسیسات باید بتواند مطابق با نقشه های فنی ساختمان عمل کرده و در کار خود بسیار دقت داشته باشد. همچنین با رعایت مسایل ایمنی، به دنبال جلب نظر مشتری باشد. کسب تجربه و مهارت بیشتر در این شغل بسیار مهم است.  
 
شغل تاسیساتی با خطرات مختلفی از جمله برق و گاز گرفتگی، سر و صدای زیاد، گرما، سرما و رطوبت زیاد، خطرات ناشی از بکارگیری تجهیزات و ابزارهای مختلف، افتادن و سقوط و ... روبرو است. لذا متخصص تاسیسات باید در حین کار کلیه اصول ایمنی و بهداشتی را به درستی رعایت کند. چون این شغل به نیروی بدنی زیادی نیاز داشته و بسیار انرژی بر است، معمولا برای آقایان مناسب تر می باشد.
 
ساعات کاری در این شغل معمولا به صورت تمام وقت است (به خصوص وقتی در شرکت یا سازمانی استخدام می شوید). اگر به طور مستقل کار کنید، تعیین ساعت های کاری بر عهده خودتان است. شما باید بتوانید در محوطه های داخلی و اغلب تنگ و در محوطه های بیرونی با شرایط آب و هوایی مختلف کار کنیدبرخی مواقع هم باید در ارتفاع و روی داربست ها بروید.
 

در ادامه برای آشنایی بیشتر با شغل تاسیساتی اطلاعات کاملی در زمینه وظایف، مهارت و دانش مورد نیاز، تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل، فرصت های شغلی و بازار کار و میزان درآمد متخصص تاسیسات ارائه می شود.    

 

وظایف تاسیساتی

بسته به محل کارتان که می تواند منازل، مکان های تجاری و صنعتی باشد، کار شما می تواند شامل موارد زیر باشد :